Groepsaccommodatie

 

 

Groepsaccommodatie

Onze sfeervolle vakantiewoning ligt in de poort van het bijzonder prachtige Vechtdal direct aan rivier de Vecht en is bedoeld als groepsaccommodatie.

Wij bieden rust, ruimte en sfeer in onze groepsaccommodatie te Zwolle. Of het nu een familieweekend, vriendenreünie, schoolkamp, bedrijfstraining of ander uitje betreft, jullie zijn het hele jaar door van harte welkom in deze groepsaccommodatie in Overijssel.

Voor groepen bieden wij verschillende activiteiten. Kijk hier wat we zoal voor jullie kunnen organiseren.

 Over de accommodatie

Onze groepsaccommodatie kan gehuurd worden tot 20 personen. Er zijn vier 2 persoons kamers op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping zijn 4 ruime kamers aanwezig die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen.

Bij aankomst op het terrein ervaar je direct de sfeer van Vecht en Zo. Je komt direct binnen in een gezellig ingerichte woonkamer. Aan de linkerkant bevindt zich meteen een garderobe met  een dames- en herentoilet. Je hebt meteen zicht over de met oog voor detail ingerichte huiskamer. Hier is een tv-hoek met flatscreen , dvd- cd speler en heerlijke zitplaatsen om lekker te tafelen, een spel te spelen of te borrelen. De open keuken is ruim en voorzien van een vaatwasser, 6 pits gasfornuis, grote hetelucht oven, ruime koelkast en magnetron. Alle overige keukenvoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Ook zijn er hand-, thee- en vaatdoeken aanwezig alsmede vaatwastabletten en afwasmiddel.

De vier 2 persoons kamers op de benedenverdieping zijn allemaal voorzien van eigen sanitaire voorzieningen, tv en boxspringbedden.. Op de bovenverdieping zijn 4 ruime kamers aanwezig waarvan 2 met tv, die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen. Tevens zijn hier voldoende centrale sanitaire voorzieningen. Alle kamers op de bovenverdieping zijn voorzien van éénpersoonsbedden (boxsprings).

In onze gehele groepsaccommodatie is gratis Wifi beschikbaar.

Rondom de accommodatie zijn diverse speel- en vismogelijkheden, meerdere terrassen en voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Iets te groot? Kijk dan bij onze Bed and Breakfast of Yurts voor kleinere gezelschappen.