Camping

 

Camping

Geniet van het kamperen in Overijssel op het terrein van Vecht & Zo en verblijf op onze prachtige (mini) camping met boomgaard en diverse fruitbomen direct gelegen aan rivier de Vecht.

Camping Vecht & Zo is uniek gelegen tussen Zwolle en Dalfsen. Werkelijk tussen Stad en Land waardoor u enerzijds kunt genieten van de landelijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft en tegelijkertijd cultuur kunt snuiven in de historische binnenstad van Zwolle.

Klik hier voor een sfeerimpressie van onze camping via een bolfoto!

 


Kamperen in Overijssel

Zet je caravan, camper of tent op 1 van onze 38 ruim opgezette kampeerplaatsen. Als gast mag je zelf kiezen op welke kampeerplaats je wilt staan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (6 tot 16 ampère). In de boomgaard zijn speelvoorzieningen voor de hele kleintjes aanwezig. Daarnaast kan er bij ons een spelletje jeux de boules en tafeltennis worden gespeeld. Tevens is er een trampoline aanwezig. Wij richten ons voornamelijk op jonge gezinnen, senioren en personen die voor de rust komen. De sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd, schoon en netjes. Onze camping in Overijssel heeft een ANWB fietsservicepunt, beschikt over voldoende oplaadpunten en een berging waarin je de fiets kunt stallen. Tevens beschikt onze camping over een aanlegsteiger en strandje aan de Vecht.

Geniet van de omgeving Zwolle

Wandelvakantie, fietsvakantie, vissen, spelevaren, kanoën, golfen of gewoon heerlijk luieren en een boek lezen het is bij ons op de camping in Zwolle allemaal mogelijk! Kijk hier voor verschillende uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving.